AMIPA

L’AMIPA és una associació formada per mares i pares dels actuals alumnes de l’escola. Des d’ella volem servir d’intermediació entre l’escola i les famílies i recolzar els nostres fills i filles en el seu aprenentatge. Des de l’AMIPA podem donar resposta a aquelles sensibilitats que els nostres infants ens manifesten i ajudar a què el seu període d’escolarització es pugui produir en les millors condicions. L’AMIPA, es preocupa pel servei de menjador, per aspectes de manteniment del centre i de materials, així com altres qüestions socials de rellevància que puguin afectar als infants de l’escola. Des de l’AMIPA, també es pretèn dinamitzar l’escola i la convivència entre les famílies. L’AMIPA genera una xarxa on tothom es pugui sentir partícip i contribueix a formar equip. Al mateix temps, sent associat o associada sereu coneixedors de primera mà de les decisions que es prenen en la junta directiva i podreu participar amb veu i vot en les assemblees informatives. Cliqueu aquí per anar a la plana web de l’AMIPA.

Junta directiva de la AMIPA.

  • President: Salvador Sanchis González
  • Vicepresident: Juan Mauricio Bellido
  • Secretaria: Karina Martin
  • Tresorera: Cristina Ferrer Esteban
  • Vocals:

– Clara Priu Rodas

– Anne-Marie Shlötke

– María Angeles García Rodríguez

– Sonia Moreno Torres

– Sabina Torné Torres

– Matilde Ferrer Orvay

– Esther Calbet Tur

– Irene Ripoll Hazell

Horaris AMIPA

Activitats extraescolars

Per motius relacionats amb les recomanacions proposades per les administracions públiques en relació a l’inici de curs i la intenció de no interferir en la complicada i difícil organització que suposa per al centre aquest curs; tant per les noves directrius establertes com per la nova situació que es viu, s’ha decidit en Junta Directiva de l’AMIPA que no s’iniciaran activitats extraescolars aquest curs.

En cas de què la situació millori i que es pugui passar a un altre escenari de convivència, es plantejarà la possibilitat de l’inici d’activitats en funció de les possibilitats.

Disculpeu les molèsties.

SOCIS

Aquest any, volem fer una crida multitudinària a les famílies del centre per poder comptar amb elles com a socis de l’AMIPA. Considerem que és més important que mai la unió front a la nova forma de conviure a l’escola i la informació que es pugui rebre al respecte. Des de l’AMIPA hem fet un gran esforç per habilitar noves víes de comunicació amb les famílies, de manera que es pugui rebre informació, així com proporcionar veu i vot en algunes decisions que seràn clau aquest any. Us informem que hem elaborat nous formularis d’inscripció que en breu estaran llestos per fer les noves altes, les quals seràn exclusívament telemàtiques aquest any. Als nous formularis se us demanen dades per una comunicació més estreta. Des de l’AMIPA hem contractat una empresa de gestió de la protecció de dades per a l’assessorament i el correcte tractament de les mateixes d’acord amb la normativa vigent. Volem construïr entre tots una associació més oberta i dinàmica, més participativa i transparent i aquests són ara mateix els nostres objectius prioritaris i esperem que pugau notar els canvis el més aviat possible.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: https://amipacanmisses.files.wordpress.com/2020/09/inscripcio-amipa-can-misses-2.pdf

Correu electrònic AMIPA

  • consulta.amipacanmisses@hotmail.com

 

escola-014.jpg

 


© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76