ALTA AL GESTIB

1. abril 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Estimades famílies,

al llarg d’aquesta setmana aniran rebent una missatge al mòbils. Aquest missatge els servirà per realitzar diferents accions dins del programa de la Conselleria d’Educació GESTIB. La més imminent serà la possibilitat de consultar les notes de la 2a avaluació del seu fill/a mitjançant aquesta plataforma, ja que no les podrem lliurar en mà i en paper, com fèiem habitualment.

Una vegada rebin el missatge, han de seguir les instruccions,pitjar l’enllaç que els hi donaran i en menys de 24h, canviar la contrasenya provisional que els hauran donat.

Si tenen qualsevol problema a l’hora de realitzar aquest tràmit, no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres, de dilluns a divendres, de 9 a 14h, al 971314376.

Properament els informarem quin dia estaran els butlletins de la 2a avaluació publicats.

Atentament,

La Direcció

 

 

 

Queridas familias,

a lo largo de esta semana irán recibiendo una mensaje en sus móviles. Este mensaje les servirá para realizar diferentes acciones dentro del programa de la Conselleria de Educación GESTIB. La más inminente será la posibilidad de consultar las notas de la 2ª evaluación de su hijo/a mediante esta plataforma, ya que no las podremos entregar en mano y en papel, como hacíamos habitualmente.

Una vez reciban el mensaje, deben seguir las instrucciones, pulsar el enlace que les darán y en menos de 24 h, cambiar la contraseña provisional que les habrán dado.

Si tienen cualquier problema a la hora de realizar este trámite, no duden en ponerse en contacto con nosotros, de lunes a viernes, de 9 a 14h, en el 971314376.

Próximamente les informaremos qué día estarán los boletines de la 2ª evaluación publicados.

Atentamente,

La Dirección

Escriure comentari

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS Comentaris | TrackBack URI© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76