AJORNAMENT DE LES CLASSES

12. març 2020 | Categoria General | 0 Comentaris »

Estimades famílies,
tal i com ha anunciat la Presidenta del Govern, les classes quedaran anul·lades a partir del dilluns i durant 15 dies. Demà els hi donarem una circular amb les instruccions i unes recomanacions i activitats pels seus fills i filles per aquests dies.
Atentament,
La Direcció

Queridas familias,
tal y como ha anunciado la Presidenta del Govern, las clases quedarán anuladas a partir del lunes y durante 15 días. Mañana les daremos una circular con las instrucciones y unas recomendaciones y actividades para sus hijos e hijas para estos días.

Atentamente,
La Dirección

Escriure comentari

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS Comentaris | TrackBack URI© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76