Reunió inici de curs 15-16

21. setembre 2015 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Estimades famílies,

El proper dijous dia 24, a les 18 h. se celebraran les reunions de principi de curs dels nivells de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è. Aquesta reunió constarà de dues parts. La primera tractarà aspectes generals, es realitzarà amb totes les famílies assistents i es realitzarà a s’Àgora del centre. La segona part serà d’aspectes específics de cada curs i es durà a terme a les aules corresponents.

Les famílies que tinguin dos fills/es, com només podran assistir a una de les reunions, se’ls facilitarà posteriorment tota la informació d’interès de la reunió del curs a la que no ha pogut assistir.

Per la importància d’aquestes reunions, esperam la seua assistència.

Atentament,

La Direcció

Escriure comentari

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS Comentaris | TrackBack URI© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76