Can Misses viatja a Busto Arsizio (Itàlia)

11. novembre 2009 | Categoria Projectes | 1 Comentari »

La nostra escola participa des d’aquest any en el projecte Comenius. Aquest projecte està basat en la col·laboració entre escoles europees per aprofundir sobre un tema en concret. Can Misses ha entrat a participar en el projecte “Tales of Europe” (Contes d’Europa), on juntament amb escoles d’Itàlia (Busto Arsizio), República Txeca (Hostàlkoa), Turquia (Adana) i Romania (Petrosani) desenvoluparem les diferents formes de treballar sobre aquest interessant tema.

El primer viatge el realitzaran quatre mestres de l’escola a l’institut Enrico Tosi, en la localitat de Busto Arsizio (Itàlia), on es reuniran amb els altres membres europeus per planificar els dos anys de feina que ens queden per davant.

Can Misses ha preparat una presentació per informar qui som, on estam i quines són les línies metodològiques de l’escola perquè ens coneguín els nostres companys de Comenius. Aquesta presentació la podeu veure si cliqueu aquí.

Bon viatge i bona feina!

tosi-busto.jpg

Institut Enrico Tosi (Itàlia)

1 Comentari »

  1. Comment by Conxi | 18 novembre 2009 @ 18:56

    Ei! Com va tot? Molt bona presentació!!! Una aferrada molt forta. Conxi.


Escriure comentari

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS Comentaris | TrackBack URI© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76