Consell escolar

28. octubre 2021 | Categoria General | 0 Comentaris »

Fins  el dia 29 d’octubre està obert el termini per presentar candidatura al sector de famílies del Consell Escolar de Centre. Es renoven 4 places dins d’aquest òrgan, que té una gran importància en el funcionament de l’escola. Si s’animen a presentar-se, han de lliurar la sol·licitud adjunta a la secretaria del centre, també trobareu la sol·licitud a la taula del bidell.

Sol·licitud

Moltes gràcies!


Hasta  el día 29 de octubre está abierto el plazo para presentar candidatura al sector de familias del Consejo Escolar de Centro. Se renuevan 4 plazas dentro de este órgano, que tiene una gran importancia en el funcionamiento de la escuela. Si se animan a presentarse, tienen que entregar la solicitud adjunta a la secretaría del centro, también encontraréis la solicitud en la mesa del conserje.

Sol·licitud

Muchas gracias!

Escriure comentari

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS Comentaris | TrackBack URI



© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76