Fes-te soci de l’AMIPA

16. setembre 2021 | Categoria General | 0 Comentaris »

Encara no formeu part de l’associació? Us animem a inscriure’s i donar suport a les iniciatives que estan portant a terme. Posem a la vostra disposició els fulls d’inscripció a l’AMIPA can Misses per al curs 2021-2022.

Us preguem i recomanem, que per facilitar la tasca els fulls d’inscripció els envieu a aquesta adreça electrònica alta.amipacanmisses@hotmail.com juntament amb el justificant de transferència bancaria al compte que apareix a les mateixes instruccions al formulari d’inscripció.

Aquí ⇐ teniu el formulari i la informació detallada.


¿ Todavía no formáis parte de la asociación? Os animamos a inscribirse y apoyar  las iniciativas que están llevando a cabo.
Ponemos a vuestra disposición las hojas de inscripción a la AMIPA Can Misses para el curso 2021-2022. Os rogamos y recomendamos, que para facilitar la tarea las hojas de inscripción los enviáis a esta dirección electrónica alta.amipacanmisses@hotmail.com junto con el justificante de transferencia bancaria a la cuenta que aparece a las  instrucciones al formulario de inscripción.

Aquí ⇐ tenéis el formulario y la información detallada.

Escriure comentari

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS Comentaris | TrackBack URI© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76