Enllaç reunió 4t, 5è i 6è

9. setembre 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Estimades famílies,
aquest enllaç us servirà per connectar-vos a la reunió de demà de 3r, 4t, 5è i 6è. La reunió és per resoldre dubtes. Les preguntes que vulguin realitzar les han de fer pel xat de l’aplicació, que podran trobar a la part dreta de dalt de la pantalla (una bafarada amb tres línies). Han d’indicar el seu nom i la pregunta que volen fer. Recordin que primer han d’haver visualitzat el vídeo explicatiu d’inici de curs que els hem compartit.
Salutacions.
La Direcció.
_____
Queridas familias,
este enlace os servirá para conectaros a la reunión de mañana de 3º, 4º, 5º y 6º. La reunión es para resolver dudas. Las preguntas que quieran realizar las tienen que hacer por el chat de la aplicación, que pueden encontrar en la parte derecha de arriba de la pantalla de la aplicación (un bocadillo con tres línias). Tienen que indicar su nombre y la pregunta que quieren hacer. Recuerden que primero tienen que haber visualizado el video explicativo de inicio de curso que les hemos compartido.
Saludos.
La Dirección.

Escriure comentari

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS Comentaris | TrackBack URI© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76