Reunió online infantil, 1r i 2n

9. setembre 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Estimades famílies,
aquest enllaç us servirà per connectar-vos a la reunió de demà d’infantil, 1r i 2n curs, a les 18h. La reunió és per resoldre dubtes. Les preguntes que vulguin realitzar les han de fer pel xat de l’aplicació, que poden trobar com veuen a la imatge que hi ha a continuació a la part esquerra inferior de la pantalla. Han d’indicar el seu nom i la pregunta que volen fer. Recordin que primer han d’haver visualitzat el vídeo explicatiu d’inici de curs que els hem compartit.
Salutacions.
La Direcció.
_____

Queridas familias,
este enlace os servirá para conectaros a la reunión de mañana de infantil, 1.º y 2.º curso, a las 18h. La reunión es para resolver dudas. Las preguntas que quieran realizar las tienen que hacer por el chat de la aplicación, que pueden encontrar, como ven a la imagen que hay a continuación, en la parte izquierda inferior de la pantalla. Tienen que indicar su nombre y la pregunta que quieren hacer. Recuerden que primero tienen que haber visualizado el video explicativo de inicio de curso que les hemos compartido.
Saludos.
La Dirección.

https://meet.jit.si/Reuni%C3%B3infantilprimersegon

Escriure comentari

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS Comentaris | TrackBack URI© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76