Grups i tutories curs 20-21

1. setembre 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Hola a tothom!
Us compartim la distribució de les aules amb l’escenari B, i diferents informacions relacionades, com les tutores de cada grup o com constituirem els nous grups que ens veiem obligats a forma per la reducció de ràtios per classe a 20 alumnes.
Salutacions!
La Direcció
¡Hola a todo y todas!
Os compartimos la distribución de las aulas con el escenario B, y diferentes informaciones relacionadas, como las tutoras de cada grupo o como constituiremos los nuevos grupos que nos vemos obligados a forma por la reducción de ratios por clase a 20 alumnos.
¡Saludos!
La Dirección

Escriure comentari

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS Comentaris | TrackBack URI© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76