ENTRADES I SORTIDES DE L’ALUMNAT

28. agost 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Estimades famílies,
 
com els vàrem dir, de forma pausada i esperam que clara, els anirem informant de totes aquelles modificacions importants que hem realitzat a causa de la COVID-19.
 
Volem insistir en el fet que abans de començar el curs tindran tota la informació, que es faran reunions online, i que es proporcionarà tota mena de recursos perquè coneguin quins són aquests canvis que ens hem vist obligats a fer.
 
Avui publicam el plànol per les entrades i sortides dels alumnes al centre. Les portes del centre s’obriran a les 8.45 h per l’entrada a l’escola, i es tornaran a obrir a les 13.45 h per fer-los el lliurament dels infants. Els recordam que en aquests moments no podran accedir al recinte del centre. Per aquesta raó, deixaran els infants a les corresponents portes i els seus fills/es aniran a les fileres del seu curs.
 
Els primers dies de classe ensenyarem els infants on han de fer les fileres i en tot moment estarem orientant, supervisant i acompanyant l’alumnat a les entrades i sortides.
 
A infantil, sempre hi haurà docents que faran la benvinguda a la porta corresponent del centre. A la sortida, els durem fins la porta del centre i establirem un protocol per la recollida que explicarem en una post independent en uns dies.
 
Per recollir-los, les famílies esperaran a l’exterior del centre i els docents aniran lliurant els alumnes així com vagin demanant-ho els familiars. Per aquesta raó, els pregam que no s’amunteguin a les portes, guardin la distància de seguretat i portin les mascaretes.
 
Seguirem informant sobre altres mesures en els dies vinents.
 
Salutacions.
 
La Direcció
——————————————————
 
Estimadas familias,
 
como les dijimos, de forma pausada y esperamos que clara, les iremos informando de todas aquellas modificaciones importantes que hemos realizado a causa de la COVID-19.
 
Queremos insistir en el hecho que antes de empezar el curso tendrán toda la información, que se harán reuniones online, y que se proporcionará todo tipo de recursos para que conozcan cuáles son estos cambios que nos hemos visto obligados a hacer.
 
Hoy publicamos el plano de las entradas y salidas de los alumnos en el centro. Las puertas del centro se abrirán a las 8.45 h para la entrada en la escuela, y se volverán a abrir a las 13.45 h para hacerle entrega de los niños/as. Les recordamos que en estos momentos no podrán acceder al recinto del centro. Por esta razón, dejarán los niños en las correspondientes puertas y sus hijos/se irán a las filas de su curso.
 
Los primeros días de clase enseñaremos a los niños/as donde tienen que hacer las filas y en todo momento estaremos orientando, supervisando y acompañando al alumnado en las entradas y salidas.
 
En infantil, siempre habrá docentes que harán la bienvenida en la puerta correspondiente del centro. En la salida, los llevaremos hasta la puerta del centro y estableceremos un protocolo por la recogida que explicaremos en una post independiente dentro de unos días.
 
Para recogerlos, las familias esperarán en el exterior del centro y los docentes irán entregando los alumnos así como vayan pidiéndolo los familiares. Por esta razón, les rogamos que no se agolpen en las puertas, guarden la distancia de seguridad y lleven las mascarillas.
 
Seguiremos informando sobre otras medidas en los días próximos.
 
Saludos.
 
La Dirección

Escriure comentari

HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS Comentaris | TrackBack URI© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76