Llistats definitius escolarització i matrícula

17. juny 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Bon dia!
S’han publicat els llistats definitius del procés d’escolarització. Els poden consultar en aquest enllaç: https://www.caib.es/…/consulta_resultat_del_proces-25569/
A partir d’ara, poden fer la matrícula del 21 al 28 de juny. Poden demanar cita prèvia en aquest formulari:
Han de dur 2 fotos de carnet ( si la tenen en format digital la poden enviar a ceipcanmisses@educaib.eu, tot indicant el nom de l’alumne/a), fotocòpia de la targeta sanitària i fotocòpia del DNI de la mare, del pare i de l’alumne/a.
També els donam la possibilitat de lliurar la documentació per correu electrònic, a l’adreça que els hem indicat a dalt.
Atentament,
La Direcció
——————————————
¡Buenos días!
Se han publicado los listados definitivos del proceso de escolarización. Los pueden consultar en este enlace: https://www.caib.es/…/consulta_resultat_del_proces-25569/
A partir de ahora, pueden hacer la matrícula del 21 al 28 de junio. Pueden pedir cita previa en este formulario:
Tienen que traer 2 fotos de carné (si la tienen en formato digital la pueden enviar a ceipcanmisses@educaib.eu, indicando el nombre del alumno/a), fotocopia de la tarjeta sanitaria y fotocopia del DNI de la madre, del padre y del alumno/a.
También les damos la posibilidad de entregar la documentación por correo electrónico, a la dirección que les hemos indicado arriba.
Atentamente,
La Direcció

Llistats per recollir els butlletins de la 3a avaluació

11. juny 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Estimades famílies,
 
ja podeu apuntar-vos als llistats per recollir els butlletins d’avaluació de la 3a avaluació, que es realitzarà el proper 23 de juny (excepte la classe de 5 anys A, que ho farà dilluns dia 21 ja que la tutora és membre de tribunal d’oposicions). Per reservar hora, ho podeu fer mitjançant l’enllaç que trobareu al bloc de l’aula del vostre fill/a.
 
Salut!

Llistats provisionals escolarització

2. juny 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Bon dia!
Ja podeu consultar la puntuació provisional i els els centres que heu sol·licitat del procés d’escolarització. Si la puntuació no fos correcta tendreu 3 dies hàbils per tramitar una reclamació en el centre de 1ª opció. En el cas de tràmits autenticats podeu utilitzar el tràmit de reclamacions que teniu més a baix.
El dia que surti la puntuació definitiva podreu veure quin centre us ha estat adjudicat. Si no se us ha adjudicat cap dels centres escollits en la vostra sol·licitud, sortirà un dia i hora aproximada de cita (presencial o telefònica) en el que es podran mirar altres opcions.
Cliqueu aquí


© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76