CIRCULAR VACANCES

8. abril 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Estimades famílies,
 
en primer lloc, esperam que estiguin tots en les millors condicions possibles. Arriben unes atípiques vacances de Pasqüa i per això els volem informar que:
 
– Durant aquests dies festius, no hi haurà deures específics. Sí que seguirem donant algunes orientacions per realitzar activitats diferents a les habituals: activitats lúdiques, lectures, comentaris de notícies o pel·lícules, gravacions de vídeos sobre alguns temes, activitats plàstiques, receptes, experiments, etc.
 
– També serà bo aquest temps per aquells infants que no hagin acabat les activitats proposades fins ara.
 
– Recordin que tenen oberta la comunicació amb el centre gràcies als blocs de les aules, mitjançant el mecanisme que hagin establert amb la tutora del seu grup, o mitjançant el telèfon del centre (els seguirem atenent de 9 a 14h, de dilluns a divendres) o el correu electrònic ceipcanmisses@educaib.eu
 
Rebin una salutació cordial!
Escola Can Misses
 
 
 
Queridas familias,
 
en primer lugar, esperamos que estén todos en las mejores condiciones posibles. Llegan unas atípicas vacaciones de Pascua y por eso los queremos informar que:
 
– Durante estos días festivos, no habrá deberes específicos. Sí que seguiremos dando algunas orientaciones para realizar actividades diferentes a las habituales: actividades lúdicas, lecturas, comentarios de noticias o películas, grabaciones de vídeos sobre algunos temas, actividades plásticas, recetas, experimentos, etc.
 
– También será bueno este tiempo para aquellos niños/as que no hayan terminado las actividades propuestas hasta ahora.
 
– Recuerden que tienen abierta la comunicación con el centro gracias a los blogs de las aulas, mediante el mecanismo que hayan establecido con la tutora de su grupo, o mediante el teléfono del centro (les seguiremos atendiendo de 9 a 14h, de lunes a viernes) o el correo electrónico ceipcanmisses@educaib.eu
 
¡Reciban un cordial saludo!
 
Escuela Can Misses


© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76