NOU BLOC DE MÚSICA

29. abril 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Bon dia!

a partir d’ara tenim nou bloc de música, on es penjarà tot allò referent a aquesta àrea.

El teniu en aquesta adreça: https://escolacanmissesmusica.blogspot.com

També el trobareu a la pestanya de Blocs de l’escola.

Salutacions!

LLIBRES PER SANT JORDI

23. abril 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Avui, dia del llibre, no podrem passejar per S’Alamera entre llibres i roses. No podrem regalar els nostres fills i filles un llibre de contes, un còmic, un libre de poemes, un àlbum il·lustrat. Per això, us deixam aquí alguns enllaços on podreu trobar llibre online i gratuïts perquè els pugueu compartir amb tota la família. Hi ha en català i en castellà.

http://es.hellokids.com/…/l…/libros-infantiles/de-6-a-9-anos

https://editorialalbamarc.jimdofree.com/contes-infantils/

NOVES INSTRUCCIONS CONSELLERIA D’EDUCACIÓ

21. abril 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Bon dia!

Estimades famílies, al següent enllaç trobareu les instruccions de la Conselleria d’Educació per la 3a avaluació.

CIRCULAR VACANCES

8. abril 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Estimades famílies,
 
en primer lloc, esperam que estiguin tots en les millors condicions possibles. Arriben unes atípiques vacances de Pasqüa i per això els volem informar que:
 
– Durant aquests dies festius, no hi haurà deures específics. Sí que seguirem donant algunes orientacions per realitzar activitats diferents a les habituals: activitats lúdiques, lectures, comentaris de notícies o pel·lícules, gravacions de vídeos sobre alguns temes, activitats plàstiques, receptes, experiments, etc.
 
– També serà bo aquest temps per aquells infants que no hagin acabat les activitats proposades fins ara.
 
– Recordin que tenen oberta la comunicació amb el centre gràcies als blocs de les aules, mitjançant el mecanisme que hagin establert amb la tutora del seu grup, o mitjançant el telèfon del centre (els seguirem atenent de 9 a 14h, de dilluns a divendres) o el correu electrònic ceipcanmisses@educaib.eu
 
Rebin una salutació cordial!
Escola Can Misses
 
 
 
Queridas familias,
 
en primer lugar, esperamos que estén todos en las mejores condiciones posibles. Llegan unas atípicas vacaciones de Pascua y por eso los queremos informar que:
 
– Durante estos días festivos, no habrá deberes específicos. Sí que seguiremos dando algunas orientaciones para realizar actividades diferentes a las habituales: actividades lúdicas, lecturas, comentarios de noticias o películas, grabaciones de vídeos sobre algunos temas, actividades plásticas, recetas, experimentos, etc.
 
– También será bueno este tiempo para aquellos niños/as que no hayan terminado las actividades propuestas hasta ahora.
 
– Recuerden que tienen abierta la comunicación con el centro gracias a los blogs de las aulas, mediante el mecanismo que hayan establecido con la tutora de su grupo, o mediante el teléfono del centro (les seguiremos atendiendo de 9 a 14h, de lunes a viernes) o el correo electrónico ceipcanmisses@educaib.eu
 
¡Reciban un cordial saludo!
 
Escuela Can Misses

BUTLLETÍ 2a AVALUACIÓ

3. abril 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Estimades famílies,
avui hem publicat al programa de gestió de la Conselleria d’Educació (GESTIB) el butlletí d’avaluació del 2n trimestre. Malgrat les 3 setmanes d’aturada que duim, al centre ens va donar temps a realitzar les sesisons d’avaluació docent, ja que havíem avançat l’avaluació per equilibrar els dies lectius entre la 2a i la 3a avaluació.

Sabem que de vegades l’accés al GESTIB dóna problemes. Per aquesta raó, si no poden accedir-hi, no dubtin en comunicar-ho a la tutora del seu grup, o directament telefonar al centre.

Atentament,
La Direcció

Estimadas familias,
hoy hemos publicado en el programa de gestión de la Consellería de Educación (GESTIB) el boletín de evaluación del 2º trimestre. A pesar de las 3 semanas de parón que llevamos, en el centro nos dio tiempo a realizar las sesisons de evaluación docente, ya que habíamos avanzado la evaluación para equilibrar los días lectivos entre la 2ª y la 3ª evaluación.

Sabemos que a veces el acceso al GESTIB da problemas. Por esta razón, si no pueden acceder, no duden en comunicarlo a la tutora de su grupo, o directamente llamar al centro.

Atentamente,
La Dirección

ALTA AL GESTIB

1. abril 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Estimades famílies,

al llarg d’aquesta setmana aniran rebent una missatge al mòbils. Aquest missatge els servirà per realitzar diferents accions dins del programa de la Conselleria d’Educació GESTIB. La més imminent serà la possibilitat de consultar les notes de la 2a avaluació del seu fill/a mitjançant aquesta plataforma, ja que no les podrem lliurar en mà i en paper, com fèiem habitualment.

Una vegada rebin el missatge, han de seguir les instruccions,pitjar l’enllaç que els hi donaran i en menys de 24h, canviar la contrasenya provisional que els hauran donat.

Si tenen qualsevol problema a l’hora de realitzar aquest tràmit, no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres, de dilluns a divendres, de 9 a 14h, al 971314376.

Properament els informarem quin dia estaran els butlletins de la 2a avaluació publicats.

Atentament,

La Direcció

 

 

 

Queridas familias,

a lo largo de esta semana irán recibiendo una mensaje en sus móviles. Este mensaje les servirá para realizar diferentes acciones dentro del programa de la Conselleria de Educación GESTIB. La más inminente será la posibilidad de consultar las notas de la 2ª evaluación de su hijo/a mediante esta plataforma, ya que no las podremos entregar en mano y en papel, como hacíamos habitualmente.

Una vez reciban el mensaje, deben seguir las instrucciones, pulsar el enlace que les darán y en menos de 24 h, cambiar la contraseña provisional que les habrán dado.

Si tienen cualquier problema a la hora de realizar este trámite, no duden en ponerse en contacto con nosotros, de lunes a viernes, de 9 a 14h, en el 971314376.

Próximamente les informaremos qué día estarán los boletines de la 2ª evaluación publicados.

Atentamente,

La Dirección© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76