AJORNAMENT TERMINIS ESCOLARITZACIÓ

30. març 2020 | Categoria General, Informacions | 2 Comentaris »

Estimades famílies,

els informam que els termini inicials per totes les tasques d’escolarització han quedat ajornat fins a noves instruccions.

Recordau que aquí podeu trobar tota la informació al respecte  ESCOLARITZACIÓ

Salutacions

VÍDEO D’ÀNIMS PER LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CAN MISSES

29. març 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Bon dia!

 

Molts d’ànims per tots els nostres infants i les seues famílies, perquè…TORNAREM!

 

CARTA INFORMATIVA A LES FAMÍLIES

27. març 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

CATALÀ

Estimades famílies,

Primer que res, esperem que estigueu passant de la millor manera possible aquests dies i, sobretot, que tothom a les vostres famílies estigueu bé de salut.

Us volem informar que dilluns es compliran els quinze dies des que es va decretar el primer confinament i serà quan acabi el termini de realització del primer dossier d’activitats. Per aquesta raó, a cada bloc de cada aula anirem penjant les respostes a les diferents propostes d’activitats perquè els vostres fills i fills puguin corregir (amb la vostra ajuda, si és necessari) aquesta primeres activitats.

A partir de dilluns, també us compartirem les noves propostes d’activitats que seran per realitzar entre el 30 de març i el 3 d’abril. Inclourem també activitats d’ampliació, que seran de realització voluntària. Recordem que totes aquestes activitats només poden ser de consolidació i reforç d’aquells continguts que ja s’han tractat a classe.

Si alguna família té problemes en l’accés a les activitats, només han de comunicar-ho al centre o a la tutora perquè puguem posar a la vostra disposició una via alternativa per fer-vos arribar aquestes activitats.

Al llarg dels propers dies, la tutora del vostre fills/a us telefonarà per parlar amb vosaltres i poder compartir dubtes, inquietuds i qualsevol aspecte que vulgueu comentar d’aquest procés que estem vivint.

En aquesta telefonada us demanarà un correu electrònic per poder establir una via de contacte més directa amb les tutories. També ens servirà per donar-vos d’alta (als que encara no ho tingueu fet) al GESTIB, que és l’aplicació informàtica de la Conselleria. Una vegada estigueu donats d’alta, us informarem de quina manera podeu accedir-hi per consultar els butlletins de notes de la 2a avaluació.

Recordar-vos que teniu i tindreu tota la informació als blocs de les aules, a la web (www.ccanmisses.com) i a la pàgina de facebook del centre (@escolacanmisses). També recordar-vos que us podem atendre per les vies habituals: de dilluns a divendres de 9 a 14h al telèfon de l’escola (971314376) i les 24 hores al nostre correu electrònic ceipcanmisses@educaib.eu

Només ens resta desitjar-vos que la salut us acompanyi a tots, i que aviat puguem tornar a la normalitat. I una forta forta abraçada per tots els nostres infants!

Atentament

El Claustre de docents del CEIP Can Misses

 

CASTELLÀ

 

Queridas familias,

En primer lugar, esperamos que estéis pasando de la mejor manera posible estos días y, sobre todo, que todos en vuestras familias estéis bien de salud.

Os queremos informar que el lunes se cumplirán los quince días desde que se decretó el primer confinamiento y será cuando termine el plazo de realización del primer dossier de actividades. Por esta razón, en cada blog de cada aula iremos colgando las respuestas a las diferentes propuestas de actividades para que sus hijos e hijos puedan corregirlos (con vuestra ayuda, si es necesario) estas primeras actividades.

A partir del lunes, también os compartiremos las nuevas propuestas de actividades que serán para realizar entre el 30 de marzo y el 3 de abril. Incluiremos también actividades de ampliación, que serán de realización voluntaria. Recordamos que todas estas actividades sólo pueden ser de consolidación y refuerzo de aquellos contenidos que ya se han tratado en clase.

Si alguna familia tiene problemas en el acceso a las actividades, sólo tienen que comunicarlo al centro o a la tutora para que podamos poner a vuestra disposición una vía alternativa para haceros llegar estas actividades.

En los próximos días, la tutora de su hijos/a os llamará para hablar con vosotros y poder compartir dudas, inquietudes y cualquier aspecto que deséeis comentar de este proceso que estamos viviendo.

En esta llamada os pedirán un correo electrónico para poder establecer una vía de contacto más directa con las tutorías. También nos servirá para daros de alta (a los que aún no lo tengáis hecho) en el GESTIB, que es la aplicación informática de la Conselleria. Una vez estéis dados de alta, se os informará de qué manera podéis acceder para consultar los boletines de notas de la 2ª evaluación.

Recordaros que tenéis y tendréis toda la información en los blogs de las aulas, en la web (www.ccanmisses.com) y en la página de facebook del centro (@escolacanmisses). También recordaros que podemos atenderos por las vías habituales: de lunes a viernes de 9 a 14h al teléfono de la escuela (971314376) y las 24 horas a nuestro correo electrónico ceipcanmisses@educaib.eu

Sólo nos queda desearos que la salud os acompañe a todos, y que pronto podamos volver a la normalidad. ¡Y un fuerte fuerte abrazo para todos nuestros niños y niñas!

Atentamente

El Claustro de docentes del CEIP Can Misses

INFORMACIÓ DE CONTACTES

23. març 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Estimades famílies,
 
esperam que estiguin passant uns dies de confinament de la millor manera possible.
 
Els recordam que poden possar-se en contacte amb nosaltres via telefònica de 9 a 14h al 971314376.
 
I també ho poden fer via correu electrònic durant les 24 hores, a ceipcanmisses@educaiob.eu
 
També ho poden fer mitjançant els blocs de les aules o la nostra pàgina web cpcanmisses.com
 
Només desitjar-los molts d’ànims a vostès i als seus fills i filles, als que tant enyoram.
 
Atentament,
 
El Claustre del CEIP Can Misses

Escolarització 2020-21

19. març 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Estimades famílies,
 
ja està a la seua disposició tota la informació referent al procès d’escolarització pel curs 20-21. Ho poden trobar en aquest enllaç.
http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/procas/
Per aquelles famílies que estiguin pendents de les jornades de portes obertes, haurem d’esperar a veure com es desenvolupen els esdeveniments relacionats amb la crisi sanitària per establir unes dates.
 
Atentamnet,
 
La Direcció

AJORNAMENT DE LES CLASSES

12. març 2020 | Categoria General | 0 Comentaris »

Estimades famílies,
tal i com ha anunciat la Presidenta del Govern, les classes quedaran anul·lades a partir del dilluns i durant 15 dies. Demà els hi donarem una circular amb les instruccions i unes recomanacions i activitats pels seus fills i filles per aquests dies.
Atentament,
La Direcció

Queridas familias,
tal y como ha anunciado la Presidenta del Govern, las clases quedarán anuladas a partir del lunes y durante 15 días. Mañana les daremos una circular con las instrucciones y unas recomendaciones y actividades para sus hijos e hijas para estos días.

Atentamente,
La Dirección© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76