HEM GUANYAT EL BALDIRI REIXACH

26. maig 2010 | Categoria General, Informacions | 1 Comentari »

La Fundació Lluís Carulla, de Barcelona, convoca cada any el Premi Baldiri Reixach, que premia la qualitat global, en llengua i continguts, de les escoles i instituts, concretada en un projecte educatiu i lingüístic que s’estigui aplicant i que assoleixi un ús elevat de la llengua entre l’alumnat i el professorat, tant en l’activitat acadèmica com en la comunicació informal. La nostra escola va presenta un dóssier el passat mes de febrer on optaven a aquest premi, basant-se en totes les activitats que feim al centre per promoure la cultura de l’illa d’Eivissa, en especial, la Setmana de la Llengua.

La bona notícia ha set que l’esolca Can Misses ha guanyat el premi en qüestió. El veredicte de la Fundació destaca que el premi s’ha atorgat per ser una escola que porta a terme activitats d’ús i foment de la llengua entre l’alumnat, tot recollint aspectes de la tradició com ara els jocs de pati, el teatre, les festes populars, etc, tenint en compte la forta presència de famílies nouvingudes.

El premi, d’una gran importància dins del món educatiu,  només s’atorga a 14 escoles de tot el àmbit de la llengua catalana i està dotat amb 3.300 €. L’equip directiu del centre s’ha desplaçat a Barcelona per a recollir el guardó, dins d’un acte celebrat al Palau de Pedralbes.

En definitiva, una gran notícia per a tota la comunitat educativa de l’escola.

ENHORABONA!!!!

Pots consultar la notícia al Diario de Ibiza

baldiri.JPG

 L’equip directiu del centre recollint el premi de mans de Montserrat Carulla© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76