ACTIVITATS FINAL D’OCTUBRE A INFANTIL

4. octubre 2016 | Categoria General, Informacions, Projectes, Sortides | 0 Comentaris »

Hola,
aquí teniu el calendari d’activitats a INFANTIL de final de mes:

– 25 d’octubre: taller amb les FAMÍLIES. Elaboració d’elements decoratius propis de Tots Sants.
– 26 d’octubre: taller de panellets en cadascuna de les aules d’infantil.
– 27 d’octubre: les classes de 4 anys visitaran Sant LLorenç.
– 28 d’octubre: TRENCADA de fruits secs al pati d’infantil. Gaudirem de tot el que hem fet al llarg de la setmana juntament amb les famílies. Hi haurà degustació dels nostres panellets.

La Direcció

Gota a gota

1. juny 2012 | Categoria General, Projectes | 0 Comentaris »

El vídeo que podeu veure amb la cançó corresponent si feis clic aquí, és una de les activitats que feim a l’escola per conscienciar i ensenyar als nostres alumnes per estalviar aigua.

Esperam que el gaudiu!

Can Misses rep el guardó ecoambiental

27. novembre 2009 | Categoria General, Informacions, Projectes | 0 Comentaris »

El passat dimecres 18 de novembre, la nostra escola va assistir al Club Diario de Ibiza per a rebre el guardó que ens reconeix com a centre Ecoambiental. La tasca de la nostra escola per fomentar la cura pel mediambient ha tingut la seua recompensa en aquest premi que atorga el Govern Balear. El reciclatge, la reducció de residus, el jardinet, l’hort escolar i altres activitats que feim a l’escola són la base per aconseguir l’esmentat guardó.

Boixos i boixes de Can Misses, el planeta us ho agrairà!!!!

Si voleu llegir la notícia al Diario de Ibiza, cliqueu aquí.

2009-11-19_img_2009-11-19_09-48-02_fotosredactores_20091118_180656.jpg

Moment del lliurament del guardó

Can Misses viatja a Busto Arsizio (Itàlia)

11. novembre 2009 | Categoria Projectes | 1 Comentari »

La nostra escola participa des d’aquest any en el projecte Comenius. Aquest projecte està basat en la col·laboració entre escoles europees per aprofundir sobre un tema en concret. Can Misses ha entrat a participar en el projecte “Tales of Europe” (Contes d’Europa), on juntament amb escoles d’Itàlia (Busto Arsizio), República Txeca (Hostàlkoa), Turquia (Adana) i Romania (Petrosani) desenvoluparem les diferents formes de treballar sobre aquest interessant tema.

El primer viatge el realitzaran quatre mestres de l’escola a l’institut Enrico Tosi, en la localitat de Busto Arsizio (Itàlia), on es reuniran amb els altres membres europeus per planificar els dos anys de feina que ens queden per davant.

Can Misses ha preparat una presentació per informar qui som, on estam i quines són les línies metodològiques de l’escola perquè ens coneguín els nostres companys de Comenius. Aquesta presentació la podeu veure si cliqueu aquí.

Bon viatge i bona feina!

tosi-busto.jpg

Institut Enrico Tosi (Itàlia)

Panellets a Infantil

6. novembre 2008 | Categoria Projectes | 1 Comentari »

El passat dijous 30 d’octubre tots els boixos i boixes d’Infantil varen realitzar una activitat ben bona: varen fer PANELLETS. Amb l’ajuda de les professores i de les famílies varen fer aquest postre tan típic d’aquestes dates, i va ser una experiència divertida i inoblidable. A més, que bons que van sortir!!!!

pa-1.JPG  pa-2.JPG© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76