Atletisme divertit

30. abril 2009 | Categoria Extraescolars, Informacions | 0 Comentaris »

El passat dissabte 25 d’abril es va disputar al pavelló de Es Raspallar la final de l’illa d’Eivissa del campionat d’Atletisme Divertit, on els nostres equips masculins i femenins hi van participar. L’equip de boixos va quedar en una meritòria 4a posició i les boixes van quedar segones a només 3 punts de les primeres classificades. Va ser un matí molt divirtit…i emocionant!

alpujarras-182.jpg      alpujarras-178.jpg

Can Misses, 6è d’Espanya

23. maig 2008 | Categoria Extraescolars | 3 Comentaris »

Clic aquí per veure els vídeos

Les nostres alumnes Raquel Garcia, Ester Alba, Jessica Yern, Maria Boned i Noemi Martinez varen disputar el cap de setmana passat la final nacional del campionat Atletisme Divertit. Elles, com a guanyadores de la final Balear de l’esmentat campionat, han representat a la nostra comunitat en aquest esdeveniment. Les nostres alumnes, acompanyades per la nostra mestra d’educació física, Nieves Lazareno, van aconseguir una meritòria 6ena posició entre les 19 escoles participants, una en representació de cada comunitat autònoma. El premi aconseguit ha estat de 200 € en material esportiu, però sobretot, la gran experiència viscuda.

Des de canmisses.com volem donar-les la més forta enhorabona

s-llengua-08-015b.jpg

Part del nostre equip.

Atletisme divertit: Campiones de Balears!

29. abril 2008 | Categoria Extraescolars | 2 Comentaris »

Les boixes representants al campionat “Atletisme Divertit”, disputaren el passat 20 d’abril la final de Balears. Raquel Garcia, Ester Alba, Maria Bonet, Noemi Martínez i Jessica Yern varen participar de forma espectacular i conseguiren la victòria. En front tenien al CP Sant Francesc d’Assis, de Menorca, al CP Joan Capó i al CP Jaume I, de Mallorca. Les nostres alumnes viatjaran el proper 24 de maig a Antequera (Màlaga) per disputar la final estatal amb la resta de guanyadores de les altres comunitats.

Enhorabona campiones!!!!

s-llengua-08-015b.jpg

Ester, Jessi i Raquel amb la copa.© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76