BUTLLETÍ 2a AVALUACIÓ

3. abril 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Estimades famílies,
avui hem publicat al programa de gestió de la Conselleria d’Educació (GESTIB) el butlletí d’avaluació del 2n trimestre. Malgrat les 3 setmanes d’aturada que duim, al centre ens va donar temps a realitzar les sesisons d’avaluació docent, ja que havíem avançat l’avaluació per equilibrar els dies lectius entre la 2a i la 3a avaluació.

Sabem que de vegades l’accés al GESTIB dóna problemes. Per aquesta raó, si no poden accedir-hi, no dubtin en comunicar-ho a la tutora del seu grup, o directament telefonar al centre.

Atentament,
La Direcció

Estimadas familias,
hoy hemos publicado en el programa de gestión de la Consellería de Educación (GESTIB) el boletín de evaluación del 2º trimestre. A pesar de las 3 semanas de parón que llevamos, en el centro nos dio tiempo a realizar las sesisons de evaluación docente, ya que habíamos avanzado la evaluación para equilibrar los días lectivos entre la 2ª y la 3ª evaluación.

Sabemos que a veces el acceso al GESTIB da problemas. Por esta razón, si no pueden acceder, no duden en comunicarlo a la tutora de su grupo, o directamente llamar al centro.

Atentamente,
La Dirección

ALTA AL GESTIB

1. abril 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Estimades famílies,

al llarg d’aquesta setmana aniran rebent una missatge al mòbils. Aquest missatge els servirà per realitzar diferents accions dins del programa de la Conselleria d’Educació GESTIB. La més imminent serà la possibilitat de consultar les notes de la 2a avaluació del seu fill/a mitjançant aquesta plataforma, ja que no les podrem lliurar en mà i en paper, com fèiem habitualment.

Una vegada rebin el missatge, han de seguir les instruccions,pitjar l’enllaç que els hi donaran i en menys de 24h, canviar la contrasenya provisional que els hauran donat.

Si tenen qualsevol problema a l’hora de realitzar aquest tràmit, no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres, de dilluns a divendres, de 9 a 14h, al 971314376.

Properament els informarem quin dia estaran els butlletins de la 2a avaluació publicats.

Atentament,

La Direcció

 

 

 

Queridas familias,

a lo largo de esta semana irán recibiendo una mensaje en sus móviles. Este mensaje les servirá para realizar diferentes acciones dentro del programa de la Conselleria de Educación GESTIB. La más inminente será la posibilidad de consultar las notas de la 2ª evaluación de su hijo/a mediante esta plataforma, ya que no las podremos entregar en mano y en papel, como hacíamos habitualmente.

Una vez reciban el mensaje, deben seguir las instrucciones, pulsar el enlace que les darán y en menos de 24 h, cambiar la contraseña provisional que les habrán dado.

Si tienen cualquier problema a la hora de realizar este trámite, no duden en ponerse en contacto con nosotros, de lunes a viernes, de 9 a 14h, en el 971314376.

Próximamente les informaremos qué día estarán los boletines de la 2ª evaluación publicados.

Atentamente,

La Dirección

AJORNAMENT TERMINIS ESCOLARITZACIÓ

30. març 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Estimades famílies,

els informam que els termini inicials per totes les tasques d’escolarització han quedat ajornat fins a noves instruccions.

Recordau que aquí podeu trobar tota la informació al respecte  ESCOLARITZACIÓ

Salutacions

VÍDEO D’ÀNIMS PER LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CAN MISSES

29. març 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Bon dia!

 

Molts d’ànims per tots els nostres infants i les seues famílies, perquè…TORNAREM!

 

CARTA INFORMATIVA A LES FAMÍLIES

27. març 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

CATALÀ

Estimades famílies,

Primer que res, esperem que estigueu passant de la millor manera possible aquests dies i, sobretot, que tothom a les vostres famílies estigueu bé de salut.

Us volem informar que dilluns es compliran els quinze dies des que es va decretar el primer confinament i serà quan acabi el termini de realització del primer dossier d’activitats. Per aquesta raó, a cada bloc de cada aula anirem penjant les respostes a les diferents propostes d’activitats perquè els vostres fills i fills puguin corregir (amb la vostra ajuda, si és necessari) aquesta primeres activitats.

A partir de dilluns, també us compartirem les noves propostes d’activitats que seran per realitzar entre el 30 de març i el 3 d’abril. Inclourem també activitats d’ampliació, que seran de realització voluntària. Recordem que totes aquestes activitats només poden ser de consolidació i reforç d’aquells continguts que ja s’han tractat a classe.

Si alguna família té problemes en l’accés a les activitats, només han de comunicar-ho al centre o a la tutora perquè puguem posar a la vostra disposició una via alternativa per fer-vos arribar aquestes activitats.

Al llarg dels propers dies, la tutora del vostre fills/a us telefonarà per parlar amb vosaltres i poder compartir dubtes, inquietuds i qualsevol aspecte que vulgueu comentar d’aquest procés que estem vivint.

En aquesta telefonada us demanarà un correu electrònic per poder establir una via de contacte més directa amb les tutories. També ens servirà per donar-vos d’alta (als que encara no ho tingueu fet) al GESTIB, que és l’aplicació informàtica de la Conselleria. Una vegada estigueu donats d’alta, us informarem de quina manera podeu accedir-hi per consultar els butlletins de notes de la 2a avaluació.

Recordar-vos que teniu i tindreu tota la informació als blocs de les aules, a la web (www.ccanmisses.com) i a la pàgina de facebook del centre (@escolacanmisses). També recordar-vos que us podem atendre per les vies habituals: de dilluns a divendres de 9 a 14h al telèfon de l’escola (971314376) i les 24 hores al nostre correu electrònic ceipcanmisses@educaib.eu

Només ens resta desitjar-vos que la salut us acompanyi a tots, i que aviat puguem tornar a la normalitat. I una forta forta abraçada per tots els nostres infants!

Atentament

El Claustre de docents del CEIP Can Misses

 

CASTELLÀ

 

Queridas familias,

En primer lugar, esperamos que estéis pasando de la mejor manera posible estos días y, sobre todo, que todos en vuestras familias estéis bien de salud.

Os queremos informar que el lunes se cumplirán los quince días desde que se decretó el primer confinamiento y será cuando termine el plazo de realización del primer dossier de actividades. Por esta razón, en cada blog de cada aula iremos colgando las respuestas a las diferentes propuestas de actividades para que sus hijos e hijos puedan corregirlos (con vuestra ayuda, si es necesario) estas primeras actividades.

A partir del lunes, también os compartiremos las nuevas propuestas de actividades que serán para realizar entre el 30 de marzo y el 3 de abril. Incluiremos también actividades de ampliación, que serán de realización voluntaria. Recordamos que todas estas actividades sólo pueden ser de consolidación y refuerzo de aquellos contenidos que ya se han tratado en clase.

Si alguna familia tiene problemas en el acceso a las actividades, sólo tienen que comunicarlo al centro o a la tutora para que podamos poner a vuestra disposición una vía alternativa para haceros llegar estas actividades.

En los próximos días, la tutora de su hijos/a os llamará para hablar con vosotros y poder compartir dudas, inquietudes y cualquier aspecto que deséeis comentar de este proceso que estamos viviendo.

En esta llamada os pedirán un correo electrónico para poder establecer una vía de contacto más directa con las tutorías. También nos servirá para daros de alta (a los que aún no lo tengáis hecho) en el GESTIB, que es la aplicación informática de la Conselleria. Una vez estéis dados de alta, se os informará de qué manera podéis acceder para consultar los boletines de notas de la 2ª evaluación.

Recordaros que tenéis y tendréis toda la información en los blogs de las aulas, en la web (www.ccanmisses.com) y en la página de facebook del centro (@escolacanmisses). También recordaros que podemos atenderos por las vías habituales: de lunes a viernes de 9 a 14h al teléfono de la escuela (971314376) y las 24 horas a nuestro correo electrónico ceipcanmisses@educaib.eu

Sólo nos queda desearos que la salud os acompañe a todos, y que pronto podamos volver a la normalidad. ¡Y un fuerte fuerte abrazo para todos nuestros niños y niñas!

Atentamente

El Claustro de docentes del CEIP Can Misses

INFORMACIÓ DE CONTACTES

23. març 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Estimades famílies,
 
esperam que estiguin passant uns dies de confinament de la millor manera possible.
 
Els recordam que poden possar-se en contacte amb nosaltres via telefònica de 9 a 14h al 971314376.
 
I també ho poden fer via correu electrònic durant les 24 hores, a ceipcanmisses@educaiob.eu
 
També ho poden fer mitjançant els blocs de les aules o la nostra pàgina web cpcanmisses.com
 
Només desitjar-los molts d’ànims a vostès i als seus fills i filles, als que tant enyoram.
 
Atentament,
 
El Claustre del CEIP Can Misses

Escolarització 2020-21

19. març 2020 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Estimades famílies,
 
ja està a la seua disposició tota la informació referent al procès d’escolarització pel curs 20-21. Ho poden trobar en aquest enllaç.
http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/procas/
Per aquelles famílies que estiguin pendents de les jornades de portes obertes, haurem d’esperar a veure com es desenvolupen els esdeveniments relacionats amb la crisi sanitària per establir unes dates.
 
Atentamnet,
 
La Direcció

2n capítol de l’Arbre de les mil històries

2. juliol 2019 | Categoria General, Informacions, Projectes | 0 Comentaris »

En aquest enllaç o pitjant sobre la imatge, podreu escoltar el 2n programa de ràdio de “L’arbre de les mil històries”. En aquest 2n programa, sota l’excel·lent presentació de n’Alvaro i na Júlia de 6è, podrem escoltar el cal·ligrama de Carla, Allegra, Dylan i Maira de 1r A. Continuarem amb els haikus de n’Anna de 2n A i de n’Ariel de 2n B. Escoltarem també un micro-relat den Pau, Irene i Toni, de 5è B. Acabarem aquest 2n programa amb el relat curt de 4t B, narrat per Tainara, Paula, Omar i Edu.

Ràdio Can Misses: L’arbre de les mil històries

10. juny 2019 | Categoria General, Informacions, Projectes | 0 Comentaris »
Bon dia!
Tenim nou programa de ràdio a l’escola. Radio Can Misses presenta, “L’arbre de les mil històries”, amb els escrits dels nostres infants i la presentació de Aroa i Dario de 6è. Aquí el teniu!
 

Nous documents de centre aprovats recentment

13. febrer 2019 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

En les darreres setmanaes hem aprovat una série de documents que tindran una incidència en la metodologia del centre. Aquí els podeu consultar:© 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76