Ajudes de menjador

7. setembre 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

S’informa a totes les famílies interessades que del 6 al 17 de setembre està obert el termini per demanar les ajudes de menjador pel curs 2021-2022.

Tota la informació relativa a la convocatòria està disponible a l’enllaç:

https://www.caib.es/sites/serveidecomunitateducativa/ca/ajuts_individualitzats_de_menjador_novetat/

Les sol.licituds es poden presentar tant de manera telemàtica com en paper, a la Secretaria del centre.


Se informa a todas las familias interesadas, que del 6 al 17 de septiembre está abierto el plazo para solicitar ayudas de comedor para el curs 2021-2022.

Toda la información relativa a la convocatoria está disponible en el enlace:

https://www.caib.es/sites/serveidecomunitateducativa/ca/ajuts_individualitzats_de_menjador_novetat/

Las solicitudes pueden presentarse de manera telemática o bien en papel, en la Secretaria del centro.

Llistats definitius escolarització i matrícula

17. juny 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Bon dia!
S’han publicat els llistats definitius del procés d’escolarització. Els poden consultar en aquest enllaç: https://www.caib.es/…/consulta_resultat_del_proces-25569/
A partir d’ara, poden fer la matrícula del 21 al 28 de juny. Poden demanar cita prèvia en aquest formulari:
Han de dur 2 fotos de carnet ( si la tenen en format digital la poden enviar a ceipcanmisses@educaib.eu, tot indicant el nom de l’alumne/a), fotocòpia de la targeta sanitària i fotocòpia del DNI de la mare, del pare i de l’alumne/a.
També els donam la possibilitat de lliurar la documentació per correu electrònic, a l’adreça que els hem indicat a dalt.
Atentament,
La Direcció
——————————————
¡Buenos días!
Se han publicado los listados definitivos del proceso de escolarización. Los pueden consultar en este enlace: https://www.caib.es/…/consulta_resultat_del_proces-25569/
A partir de ahora, pueden hacer la matrícula del 21 al 28 de junio. Pueden pedir cita previa en este formulario:
Tienen que traer 2 fotos de carné (si la tienen en formato digital la pueden enviar a ceipcanmisses@educaib.eu, indicando el nombre del alumno/a), fotocopia de la tarjeta sanitaria y fotocopia del DNI de la madre, del padre y del alumno/a.
También les damos la posibilidad de entregar la documentación por correo electrónico, a la dirección que les hemos indicado arriba.
Atentamente,
La Direcció

Llistats per recollir els butlletins de la 3a avaluació

11. juny 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Estimades famílies,
 
ja podeu apuntar-vos als llistats per recollir els butlletins d’avaluació de la 3a avaluació, que es realitzarà el proper 23 de juny (excepte la classe de 5 anys A, que ho farà dilluns dia 21 ja que la tutora és membre de tribunal d’oposicions). Per reservar hora, ho podeu fer mitjançant l’enllaç que trobareu al bloc de l’aula del vostre fill/a.
 
Salut!

Llistats provisionals escolarització

2. juny 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Bon dia!
Ja podeu consultar la puntuació provisional i els els centres que heu sol·licitat del procés d’escolarització. Si la puntuació no fos correcta tendreu 3 dies hàbils per tramitar una reclamació en el centre de 1ª opció. En el cas de tràmits autenticats podeu utilitzar el tràmit de reclamacions que teniu més a baix.
El dia que surti la puntuació definitiva podreu veure quin centre us ha estat adjudicat. Si no se us ha adjudicat cap dels centres escollits en la vostra sol·licitud, sortirà un dia i hora aproximada de cita (presencial o telefònica) en el que es podran mirar altres opcions.
Cliqueu aquí

Evolució de l’alumnat a 1r d’ESO

13. maig 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Estimades famílies,
compartim amb vosaltres les dades estadístiques de l’evolució del nostre alumnat a l’institut, segons els resultats de les avaluacions finals de 1r d’ESO. La mostra és dels darrers 4 cursos i al gràfic s’indica el percentatge d’alumnes que tenen totes les assignatures aprovades.
 
Queridas familias,
compartimos con vosotros los datos estadísticos de la evolución de nuestro alumnado en el instituto, según los resultados de las evaluaciones finales de 1º de ESO. La muestra es de los últimos 4 cursos y en el gráfico se indica el porcentaje de alumnos que tienen todas las asignaturas aprobadas.

Xerrada UIB

10. maig 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Bon dia!
 
us informam de la següent xerrada que organitza la UIB, per si és del vostre interés.
 
https://seras.uib.cat/orientacio/activitats/xerrades_pares_mares/Acabant-leducacio-primaria…-El-futur-dels-meu.cid631357

Activitats XIII Setmana de la Llengua

3. maig 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Menús menjador escolar maig

3. maig 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

MENU MAIG CASTELLA ECO IBZ MENU MAIG CATALA ECO IBZ

MENÚ MES D’ABRIL

31. març 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »

Vídeo de portes obertes

24. març 2021 | Categoria General, Informacions | 0 Comentaris »
Bon dia!
Per a les persones interessades en conèixer el nostre centre, i davant la impossibilitat de fer les habituals jornades de portes obertes, hem preparat aquest vídeo:
Para las personas interesadas en conocer nuestro centro, y ante la imposibilidad de realizar las habituales jornadas de puertas abiertas, hemos preparado el siguiente video:

 © 2008 C.P. Can Misses | Avda. Corona s/n 07800 Eivissa | Tel. 971 31 43 76